Dodon s-a dus să se împărtășească, cu binecuvântarea Patriarhului Kirill, la o mănăstire rusească de la Athos

În acest week-end, la fel ca și anul trecut în această perioadă, Igor Dodon a mers să viziteze muntele Athos. Acolo, cu binecuvîntarea Patriarhului Kirill, Dodon s-a și împărtășit la Mănăstirea rusească Sfântul Pantelimon. Despre aceasta, președintele anunță pe o rețea de socializare, unde a postat și un clip video cu imagini din Grecia.

Dodon afirmă că părăsind Athosul, i-a rugat pe preoții de pe Sfântul munte să se roage pentru Moldova.

Anterior, în vara lui 2018, Dodon a mers pe Athos însoțit de fratele său Alexandru Dodon, fiul mai mare, dar și deputații socialiști Grigore Novac și Pavel Cordureanu.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

 1. Reporter

  Monstrul mancurt Dodon vrea să ne facă să credem, că dacă îi curg mucii tot timpul pe muntele Atos, atunci oamenii vor crede că-i profund credincios. În realitate este profund mancurt și spion rusesc.

  Și de ce vorbește aproape tot timpul în limba rusă? Sau mă-sa, profesoara de limba și literatura română l-a învățat să vorbească în limba rusă? Rușine să-i fie să fie președinte mancurt, care vorbește cel mai des în limba ocupanților. Și ce popa autohton Cantarean nu-i bun? S-a bâhlit? Una, două și la împărtășanie la popa din kremlin Kiril?

 2. Reporter

  Monstrul mancurt Dodon vrea să ne facă să credem, că dacă îi curg mucii tot timpul pe muntele Atos, atunci oamenii vor crede că-i profund credincios? În realitate este profund mancurt și spion rusesc.

  Și de ce vorbește aproape tot timpul în limba rusă? Sau mă-sa, profesoara de limba și literatura română l-a învățat să vorbească în limba rusă? Rușine să-i fie să fie președinte mancurt, care vorbește cel mai mult în limba ocupanților, decât în limba română. Și ce popa autohton Cantarean nu-i bun? S-a bâhlit? Una, două și la împărtășanie la popa din Kremlin, Kiril?

 3. Lider Moldovan

  Dragă reporteră Ciurcă! Nu știu pentru cine lucrezi, deși ar trebui să lucrezi pentru “Ziarul de gardă” și sofisticatele lui șefe? De ce eviți să ne spui, că și anul acesta, ca și anul trecut păcătosul mancurt președintele Dodon a fost pe muntele Atos în fruntea unei “cete” de 16 “haiduci” mancurți păcătoși să se împărtășească? Acest lucru a fost publicat de mai multe agenții de presă. Ce-i cu secretomania asta?

 4. ivancelgroaznic

  “s-a și împărtășit la Mănăstirea rusească” . Da un sa se impartaseasca ? La cea rumineasca? Mai acusi loi videa ca se duce fuguta la Moskva, sa mai primeasca o impartasanie si blagoslovenie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *