Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Dodon neagă că i-ar fi…

Dodon neagă că i-ar fi amenințat familia lui Șor: „I-au dat ordin să atace președintele”

Igor Dodon neagă că i-ar fi amenințat familia lui Ilan Șor. Președintele recunoaște că a avut relații bune cu primarul de Orhei și că a mers în călătorii cu acesta, însă susține că amenințările lui Șor sunt de fapt un ordin al Partidului Democrat.

„Acesta e un politician cu o responsabilitate socială scăzută. El nici la veceu nu merge fără acordul Partidului Democrat și al lui Plahotniuc. I-au dat ordin să atace președintele, în speranța că socialiștii vor cădea în sondaje”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii „În direct cu Președintele țării” de la Accent TV.

Președintele a mai precizat că nu va acorda atenție declarațiilor lui Șor, pentru că oponenții lui politici doar asta și așteaptă.

„Eu pe Ilan îl știam în 2009 – 2010. Ne-am întâlnit cu familiile. Am fost împreună cu el peste hotare, dar nu la invitația lui, dar la invitația altor persoane, numele cărora nu îl voi spune, pentru că nu este frumos. Nu eram președinte atunci”, a spus Dodon.

Cât ține de amenințările la adresa familiei lui Șor, președintele a menționat că are niște principii și niciodată nu și le va schimba.

Ilan Șor susține că președintele Igor Dodon i-a amenințat familia. În cadrul unui briefing de presă, liderul Partidului „Șor” i-a solicitat șefului statului să își ceară scuze public, or, în caz contrar, va face declarații care îl vor incrimina pe președinte.