Dodon neagă că i-ar fi amenințat familia lui Șor: „I-au dat ordin să atace președintele”

Igor Dodon neagă că i-ar fi amenințat familia lui Ilan Șor. Președintele recunoaște că a avut relații bune cu primarul de Orhei și că a mers în călătorii cu acesta, însă susține că amenințările lui Șor sunt de fapt un ordin al Partidului Democrat.

„Acesta e un politician cu o responsabilitate socială scăzută. El nici la veceu nu merge fără acordul Partidului Democrat și al lui Plahotniuc. I-au dat ordin să atace președintele, în speranța că socialiștii vor cădea în sondaje”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii „În direct cu Președintele țării” de la Accent TV.

Președintele a mai precizat că nu va acorda atenție declarațiilor lui Șor, pentru că oponenții lui politici doar asta și așteaptă.

„Eu pe Ilan îl știam în 2009 – 2010. Ne-am întâlnit cu familiile. Am fost împreună cu el peste hotare, dar nu la invitația lui, dar la invitația altor persoane, numele cărora nu îl voi spune, pentru că nu este frumos. Nu eram președinte atunci”, a spus Dodon.

Cât ține de amenințările la adresa familiei lui Șor, președintele a menționat că are niște principii și niciodată nu și le va schimba.

Ilan Șor susține că președintele Igor Dodon i-a amenințat familia. În cadrul unui briefing de presă, liderul Partidului „Șor” i-a solicitat șefului statului să își ceară scuze public, or, în caz contrar, va face declarații care îl vor incrimina pe președinte.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    J****** hoț Ilan Șor a făcut un DENUNȚ PUBLIC împotriva monstrului mancurt, idiotul prorus Igor Dodon. Aproape cuvânt cu cuvânt a repetat DENUNȚUL cu care l-a băgat la închisoare pe nouă ani pe Vlad Filat. Unde-s procurorii Talpei Iadului de Moldova Plahotniuk în frunte cu de codana, care-și ascunde fundul cu MAPA, Adriana Bețișor? Sau încă n-au primit ordinul “F-a-a-a-a-s!”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *