Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Dodon mulțumește lui Erdogan pentru…

Dodon mulțumește lui Erdogan pentru vacanța familiei sale

În timp ce acum două zile declara că oferta de vacanță i-a fost propusă de către consulul R. Moldova în Antalya, astăzi, 16 iunie, Igor Dodon a scris pe pagina sa de Facebook că mulțumește președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, „pentru organizarea excelentă a odihnei”. Se întâmplă la o zi după ce ZdG a făcut publică discuția cu Diyar Ickale Gultekin, consulul onorific al R. Moldova în Antalya. La 14 iunie, aceasta declara pentru ZdG că nu a vorbit în ultima săptămână și nici, cel puțin, în ultima lună cu Igor Dodon și că nu a propus nicio ofertă de odihnă pentru familia acestuia.

Comentariul publicat acum două ore de șeful statului este însoțit de câteva fotografii în care apare alături de Diyar Ickale Gultekin, consulul onorific al R. Moldova în Antalya.

„Am venit după familia, care s-a odihnit o săptămână în Antalya. Vreau să-i mulţumesc preşedintelui Recep Tayyip Erdogan pentru organizarea excelentă a odihnei şi pentru primirea călduroasă a familiei mele. În special, vreau să-i mulțumesc pentru ospitalitatea de care a dat dovadă, consulul onorific al Republicii Moldova în Antalya Diar Ichkale Gultekin”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Apelată  la același număr de telefon la care ZdG a discutat acum două zile, Diyar Ickale Gultekin, consulul onorific al R. Moldova în Antalya, nu a răspuns.

 

Citiți AICI Vacanţele preşedintelui

Foto antent: facebook.com/igor-dodon