Dodon: „Leancă a fost sacrificat”

„Leancă trebuie să înțeleagă că a fost utilizat chiar de propriul partid”, a declarat Igor Dodon, după ședința Parlamentului la care nu a fost votat Guvernul Leancă.

„Iurie Leacă crede în bunătatea oamenilor, dar a fost sacrificat”, a explicat socialistul.

Potrivit liderului PSRM, următoarea candidatură la funcția de prim-ministru al R. Moldova v afi o persoană care le va face orice „comandă”.

„Noi nu vom vota pentru următoarea candidatură de premier”, a subliniat liderul socialist, care a cerut: „la gunoi oligarhii”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Dumitru

    Dodon bate din paleme si-i pune bere lui ghimpu, ca i s efac jocurile lui murdare de a compromite tot ce e Pro European, si vina o are Ghimpu ca nu voteaza…

  2. Max

    Clar ca purcelul vrea anticipate chiar daca stie destul de bine ca asta ar duce la un colaps politic cit si economic la noi in tara, pacat ca avem parte de asa politicieni indiferenti fata de popor, eu nu zic ca altii is buni da as dobitoc in ca nu a fost si nu va mai fi in tara asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *