Dodon îi întoarce vizita lui Erdogan. Președintele pleacă într-o vizită în Turcia

La doar câteva zile distanță de la vizita președintelui turc în R. Moldova, președintele Igor Dodon urmează să efectueze și el o vizită în Turcia, la invitația lui Recep Erdogan.

Într-un comunicat de presă emis de instituția prezidențială se menționează că Igor Dodon va merge la Istanbul pentru a participa la deschiderea celui de-al treilea aeroport din Istanbul.

Vizita în Turcia va fi efectuată pe 29 octombrie, iar confirmarea vizitei a fost făcută de Igor Dodon în cadrul unei întrevederi cu Ambasadorul Turciei la Chișinău, E.S. Gürol Sökmensüer. Tot pe 29 octombrie este sărbătorită Ziua Națională a Turciei.

Totodată, același comunicat precizează că lucrările de amenajare a Președinției sunt pe ultima sută de metri, iar la începutul lunii decembrie colectivul administrației prezidențiale va putea să se muta în clădirea renovată pe banii poporului turc.

Președintele turc Recep Erdogan s-a aflat într-o vizită oficială în R. Moldova în perioada 17-18 octombrie. În cadrul vizitei, Erdogan a avut întâlniri cu președintele Igor Dodon, premierul Pavel Filip, liderul democraților Vladimir Plahotniuc, dar și cu bașcanul Irina Vlah. Totodată, președintele turc a fost decorat de Igor Dodon cu Ordinul Republicii.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Lider Moldovan

    Dodon pleacă la Erdogan pentru copia de lemn a sabiei lui Ștefan cel Mare și Sfânt pe care Erdogan i-a promis-o! Atenție, jurnaliști! Să nu vă de-a Dodon vreo sabie de lemn pe spinare!

  2. Lider Moldovan

    Dodon pleacă la Erdogan pentru copia de lemn a sabiei lui Ștefan cel Mare și Sfânt pe care Erdogan i-a promis-o! Atenție, jurnaliști! Să nu vă de-a Dodon la întoarcere vreo sabie de lemn pe spinare, dacă-i dați vreo întrebare incomodă! El va avea cu el sabia de lemn și în sfârșit se va simți foarte bătăios, adevărat luptător în spiritul lui Ștefan cel Mare și Sfânt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *