Dodon, convins că „în sfârșit, chișinăuienii vor face alegerea corectă”

Șeful statului este convins că prin votul de astăzi începe o nouă etapă pentru capitală și se arată sigur că „în sfârșit, chișinăuienii vor face alegerea corectă”.

„Eu cred că este un vot extrem de important. Eu am votat pentru un profesionist și am ferma convingere că, în sfârșit, chișinăuienii vor face alegerea corectă, în favoarea profesionalismului și nu show-urilor, populiștilor și așa mai departe. Vreau să îndeamn toți chișinăuienii să iasă la vot, eu am încredere în votul chișinăuienilor. Cu Doamne ajută astăzi începem o etapă nouă pentru capitala noastră!”, a declarat Igor Dodon la ieșirea din secția de votare.

Asemeni candidatului PSRM, șeful statului a felicitat cetățenii cu ocazia sărbătorii creștine „Sfinții Împărați Constantin și Elena”. Acesta ținut să menționeze că 98% dintre cetățenii R. Moldova sunt creștini ortodocși.

LIVE TEXT: Chișinăul își alege primarul

Citiți și: 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *