Dodon a plecat la Moscova. Ce întrevederi și-a planificat

Președintele Igor Dodon efectuează o vizită de lucru de o zi la Moscova. Din delegația care îl însoțește pe șeful statului fac parte ministrul Economiei, Vadim Brînzan, consilierii prezidențiali Ion Chicu și Aureliu Ciocoi, dar și președintele Consiliului de Administrației al „Moldovagaz”, Vadim Ceban.

În cadrul vizitei oficiale, Igor Dodon urmează să aibă întrevederi cu vice-premierul, reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu R. Moldova, Dmitri Kozak, cu președintele Consiliului de Administrare al companiei „Gazprom”, Alexey Miller, dar și cu alți oficiali.

Potrivit președintelui, agenda de discuții include mai multe chestiuni privind dezvoltarea relațiilor comercial-economice moldo-ruse, precum și colaborarea în domeniul energetic.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *