(DOC) Raportul financiar prezentat la CEC de candidatul independent Ion Dron

Încă un grup de inițiativă a prezentat la Comisia Electorală Centrală informația privind resursele financiare utilizate de pentru colectarea semnăturilor.  La fel ca  liderul PL, Mihai Ghimpu, grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în vederea susținerii lui Ion Dron în calitate de candidat independent în alegerile din 30 octombrie, a declarat că nu a chetuit bani pentru această procedură.

cec

La 6 sep­tem­brie, PDM-ul a decla­rat că gru­pul de ini­ția­tivă pen­tru sus­ți­ne­rea lui Marian Lupu drept can­di­dat la func­ția de pre­șe­dinte al R. Mol­dova a chel­tuit circa 90 de mii de lei ca să colec­teze cele peste 29 000 de sem­nă­turi. În Rapor­tul pri­vind flu­xul mij­loa­ce­lor bănești pre­zen­tat la CEC, Par­ti­dul Demo­crat din Mol­dova a indi­cat că această sumă a fost donată de depu­ta­ții Ser­giu Sîrbu și Euge­niu Nichi­forciuc. Banii au fost chel­tu­iți pe com­bus­ti­bil, rechi­zite de birou, ștam­pile și ser­vi­cii ban­care.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *