(Doc) Lupta pentru funcția de director al întreprinderii „Apă-Canal”

Ieri, 20 februarie, magistrații Judecătoriei Râșcani au decis restabilirea din funcție a lui Constantin Becciev. Acesat fiind demis, în luna septembrie a anului 2016, pe motiv că ar fi gestionat prost activitatea întreprinderii.

Astăzi, 21 februarie, Becciev a semnat un ordin de restabilire a sa în funcție de director al întreprinderii „Apă-Canal”,  prin rechemarea sa „din concediul de odihnă”.

Cu toate acestea, Veronica Herța susține că a primit demersul de la Procuratura Anticoruoție privind suspendarea din funcție a lui Becciev. „În timp ce d-ul Becciev „elabora” ordinul, de la Procuratura Anticorupție am primit solicitarea de suspendare a sa din funcție”, susține Veronica Herța, pe o rețea de socializare.

Amintim că, Constantin Becciev a fost demis după ce Veronica Herța a scos la iveală faptul că funcționarul și-a cumpărat mobilier de lux în birou, o mașină scumpă și făcea achiziții de utilaje pentru „Apă-Canal” printr-un intermediar la prețuri de cel puțin două ori mai mari decât o făcea direct, acum câțiva ani, de la producător.

La câteva zile de la anunțul privind demisia lui Constantin Becciev, Veronica Herța, șefa Direcției finanțe, a fost numită în calitate de director interimar al întreprinderii „Apă-Canal”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *