DOC/ Congresul extraordinar al PDM: ce decizii urmează a fi luate

Sâmbătă, 7 septembrie 2019, are loc Congresul IX extraordinar al Partidului Democrat din Moldova (PDM). Cel mai important punct de pe agenda Congresului este alegerea noului președinte al formațiunii.

PDM urmează să-și aleagă astăzi, 7 septembrie, noile organe de conducere ale partidului:
– Preşedintele, (mesaj de mulţumire din partea preşedintelui nou ales);
– Membrii Consiliului Politic Național – 145;
– Membrii Comisiei Naţionale de Cenzori – 7;
– Membrii Colegiului de Etică şi Arbitraj – 7.

Tot la Congresul de astăzi urmează a fi aprobate modificări la Statutul PDM.

PDM a rămas fără președinte la 24 iunie curent, odată cu trecerea partidului în opoziție, după ce Vlad Plahotniuc a părăsit țara și și-a anunțat demisia din fruntea partidului. De atunci, interimatul funcției de președinte a fost asigurat de fostul premier Pavel Filip.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *