Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   DISTRACȚIE PESTE PROTESTE: Unite a…

DISTRACȚIE PESTE PROTESTE: Unite a decis să promoveze, exact pe 6 septembrie, cele mai bune abonamente pentru smartphone şi tabletă

Concertul de duminică, organizat de UNITE, este dedicat lansării unor noi abonamente ale acestui operator de telefonie mobilă, din subordinea Companiei de Stat MOLDTELECOM.

Potrivit unui comunicat de presă al Unite, la concer vor participa Dan Balan, Ştefan Banică Junior, Alexandra Stan, Vera Brejneva, Dima Bilan, Filip Kirkorov şi mulţi alţi interpreţi autohtoni, atrași într-un show excepţional. concertul este programat pentru ora 11.00, exact cu o oră mai devreme decât protestele organizate de Platforma DA.

„Pentru că faci parte din cea mai mare reţea naţională, te bucuri de lansarea celor mai generoase oferte Unité alături de interpreţii preferaţi. Vei avea o întreagă zi cu atmosferă incendiară, cadouri multe şi focuri de artificii. Mai mult, intrarea la concert este liberă”, se mai spune în comunicat, precizându-se că „Unité a lansat o nouă grilă de abonamente Smart – perfecte pentru smartphone şi Connect – pentru internet mobil, create să-ţi ofere combinaţia ideală de beneficii la cel mai bun preţ. De acum ai mai puţine abonamente, mai simple, care au totul inclus: minute naţionale, minute internaţionale, mult trafic internet şi smartphone sau tabletă la pachet. Acestea îţi oferă mai multă libertate în comunicare şi uşurinţă în utilizare”.

Organizatorii concertului cheamă spectatorii: „Distrează-te la cel mai tare OPEN AIR şi profită de cele mai bune abonamente Unite pentru smartphone şi tabletă. Alege abonamentul care ţi se potriveşte cel mai bine şi comunică din plin cu cine vrei tu”.
Potrivit unor calcule estimative, onorariile achitate unor artiști de talia celor invitați pe 6 septembrie la Chișinău sunt fabuloase, astfel încât Unite, parte a Companiei de Stat MOLDETECOM va cheltui sute de mii de euro pentru concertul menit să se suprapună pe protestele din PMAN.
ZdG a insistat să afle, la Unite și la MOLDTELECOM, din ce fonduri este organizat spectacolul. angajați ai Unite ne-au spus că doar expediind un fax am putea afla vreun răspuns de la responsabili pentru relația cu presa. Și la MOLDTELECOM nu a răspuns nimeni la telefoanele de pe www.moldtelecom.md.
Potrivit unite.md, nici în 2014, nici în 2015, această companie de telefonie mobilă nu a organizat vreun spectacol de o astfel de amploare. Cele mai generoase oferte ale Unite au fost cadouri unor abonați: un televizor, două bilete la concertul Loredanei Groza sau aparate foto și telefoane mobile.