Diaspora se mobilizează. Peste 35 de mii de moldoveni au votat în străinătate

Circa 34 de mii de cetățeni ai R. Moldova aflați peste hotare și-au ales deja președintele.  Deși în turul I la ora 13:00 participase la scrutin un număr mai mare de cetățeni din diasporă, pentru turul II, mobilizarea pe rețele de socializare este mai intensă. Sute de moldoveni au declarat că vor parcurge sute și chiar mii de kilometri pentru a participa la primele alegeri prezidențiale din ultimii 20 de ani.

12-30

Zia­rul de Gar­dă te ține la curent cu cele mai impor­tan­te eve­ni­men­te ale zilei de astăzi.

Urmărește LIVE TEXT: Alegem Președintele R. M


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *