Deputații democrați își vor dona primul salariu de ales al poporului

Președintele fracțiunii Partidului Democrat, Pavel Filip, a anunțat că deputații democrați își vor dona primul salariu de ales al popului, în contextul în care Parlamentul nu a fost funcțional în luna martie.

„Având ȋn vedere că Legislativul a fost, practic, nefuncțional ȋn perioada asta, noi considerăm că banii aceștia nu se cuvin niciunui deputat, indiferent din ce partid parlamentar face parte. Fiecare dintre deputații PDM va alege o cauză socială către care ȋși va redirecționa veniturile”, a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Anterior, fostul deputat Grigore Pentrenco a făcut un apel către noul Parlament să își doneze salariile din moment ce în luna martie deputații nu și-au desfășurat activitatea.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    Citai nesimtire, fatarnicie si bataie de joc. Sa doneze Plaha ceva la norod … ! Ca dupe asta, va lua cu zece mini nu cu una, face prime de Paste si alte gaselnite sa scoata bani inapoi insutit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *