Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Deputații au respins moțiunea simplă…

Deputații au respins moțiunea simplă împotriva lui Chiril Gaburici

Deputații au respins moțiunea simplă asupra politicii interne în domeniul economiei, realizate de Ministerul Economiei și Infastructurii (MEI), condus de Chiril Gaburici. Moțiunea a fost depusă la 15 februarie de deputații socialiști care au invocat „situația dezastruoasă” în care se află economia țării și politica din 2017 a Ministerului, care ar fi „de supraimpozitare și de tăiere a investițiilor capitale”.

„Constat zero voturi. Este prima dată când moțiunea simplă nu a fost votată de nimeni și cât de falsă a fost această moțiune că cei care au făcut-o au fugit de la ședință. Mulțumesc Ministerului și ministrului Gaburici pentru munca pe care a făcut-o”, a declarat Adrian Candu, președintele Parlamentului.

Menționăm că deputații socialiști au părăsit sala de ședință când ministrul Economiei și Infrastructurii le-a mulțumit pentru „interesul sporit” și s-a lăudat că într-o perioadă scurtă de activitate în calitate de ministru a reușit multe lucruri.

Menționăm că la ora 12:00, Chiril Gaburici a venit în fața deputaților cu un raport în care a enumerat realizările Ministerului în anului 2017 și proiectele aflate în desfășurare. La etapa întrebări-răspunsuri, Chiril Gaburici a fost pus în încurcătură de unele întrebări ale deputaților, respectiv, a fost ajutat să răspundă de secretarii de stat din cadrul MEI.