Deputații au respins moțiunea simplă împotriva lui Chiril Gaburici

Deputații au respins moțiunea simplă asupra politicii interne în domeniul economiei, realizate de Ministerul Economiei și Infastructurii (MEI), condus de Chiril Gaburici. Moțiunea a fost depusă la 15 februarie de deputații socialiști care au invocat „situația dezastruoasă” în care se află economia țării și politica din 2017 a Ministerului, care ar fi „de supraimpozitare și de tăiere a investițiilor capitale”.

„Constat zero voturi. Este prima dată când moțiunea simplă nu a fost votată de nimeni și cât de falsă a fost această moțiune că cei care au făcut-o au fugit de la ședință. Mulțumesc Ministerului și ministrului Gaburici pentru munca pe care a făcut-o”, a declarat Adrian Candu, președintele Parlamentului.

Menționăm că deputații socialiști au părăsit sala de ședință când ministrul Economiei și Infrastructurii le-a mulțumit pentru „interesul sporit” și s-a lăudat că într-o perioadă scurtă de activitate în calitate de ministru a reușit multe lucruri.

Menționăm că la ora 12:00, Chiril Gaburici a venit în fața deputaților cu un raport în care a enumerat realizările Ministerului în anului 2017 și proiectele aflate în desfășurare. La etapa întrebări-răspunsuri, Chiril Gaburici a fost pus în încurcătură de unele întrebări ale deputaților, respectiv, a fost ajutat să răspundă de secretarii de stat din cadrul MEI.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Reporter

    UNDE ESTE DIPLOMA DE BACALAUREAT A LUI GABURICĂ?

    Nu știți unde? Bacalaureat n-are și n-are de unde să aibă, că n-a susținut bacalaureatul! Dar astăzi de la tribuna Parlamentului Gaburică ne-a arătat unde se găsesc cunoștințele lui! A arătat la CAP (creier?), la PIEPT (inimă?) și la al treilea punct (FUND?) Ultimul punct, adică FUNDUL, ca să nu-i spun mai popular și este centrul de greutate al cunoștințelor lui Gaburică! Mai pe scurt stimați moldoveni Gaburică, ministrul nostru al economiei diplomă de bacalaureat n-are, în schimb are un fund (CUR) bâcșit de cunoștințe! Și ce-i mai important să ai diplomă sau un cur mare plin de cunoștințe? Numai să nu te strici la pântece, că într-o clipită poți rămâne fară cunoștințe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *