Deputată PLDM: Dacă este nevoie, liderul PDM ia elicopterul și ajunge exact acolo, unde îi trebuie

Deputata Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Maria Ciobanu  a venit cu un comentariu, urmare a conferinței de presă pe care a susținut-o astăzi Partidul Liberal (PL). În cadrul conferinței, reprezentanții PL au vorbit despre mai multe încălcări ce țin de sistemul mixt de vot. Ulterior, Ciobanu  s-a referit și la liderul PDM, Vlad Plahotniuc, precum și la faptul că PLDM a trecut prin ceea ce se i se întâmplă astăzi PL-ului și că liderului acestuia, Mihai Ghimpu, i se întâmplă exact ceea ce merită. 

„Noi, membrii PLDM, am trecut și mai trecem prin ceea ce i se întâmplă astăzi acestei formațiuni politice (PL, n.r.). Am trăit cu toate coardele sufletului fiecare trădare din partea foștilor colegi, care au preferat să scuipe pe conștiința lor, alipindu-se la o Brigadă de hoți în lege. Am auzit în teritoriu, în repetate rânduri, cum sunt intimidați, amenințați, șantajați președinți de raioane, primari, consilieri de ambele niveluri, funcționari în diferite instituții de stat… Dacă este nevoie, liderul PDM ia elicopterul și ajunge exact acolo, unde îi trebuie, pentru a fi  „eficient” în a băga groaza în cetățeni.  

Se zice că există oameni cărora în viață li se întâmplă ceea ce merită.  Analizând retrospectiv acțiunile liderului PL în raport cu noi, PLDM, sunt tentată să cred că el este unul din acei oameni, căruia i se întâmplă exact ceea ce merită. Nu voi detalia, întrucât mi-ar lua mult timp și mi-ar provoca durere…”, a spus Ciobanu.

Astăzi, Partidul Liberal (PL) a anunțat că urmează să prezinte o sesizare la Curtea Constituțională (CC) prin care solicită declararea neconstituțională a legii privind sistemul electoral mixt. Reprezentanții PL au vorbit despre mai multe norme pe care le încalcă această lege.

(DOC) Motivele pentru care Partidul Liberal solicită declararea legii privind votul mixt ca fiind neconstituțională

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

8 comentarii

 1. Andrei

  Ciobanu incurca timpul de acum cu anii cind PLDM era la guvernare si intimidau, santajau si amenintau prin teritoriu agentii economici, agricultori angajatii din institutii de stat etc.

 2. Efim

  Conteaza sa fie regula in tara. Chiar nu vad nimic rau in faptul ca Plahotniuc ar calatori cu elicopterul prin tara. Astfel cred ca si liderii de prin teritoriu se fac mai responsabili, pentru ca stiu ca se pot trezi cu oaspeti in orice moment )))

 3. Realist

  Daca e nevoie, deputata asta care cuvinteaza ap vinde vreo 15 voturi in Parlament pentru comunisti, cum a mai facut si mai inainte

 4. Iuda s-a spanzurat. Insa Iuda care a tradat cauza nationala si alegatorii, Iuda care a facut pact cu Diavolul apocaliliptic care l-a tras in teapa pe Iuda, Diavolul zburator care l-a tras pe sfoara , acum Diavolul il trage pe roata cu partid cu tot. Si cum radea, vai ce mai radea Ghimpu de dl Filat. de PLDM. Vorba vine: ce tie nu-ti place, altuia nu face. Valabil si pentru boss-ul partidului mamut, ghiftuit cu tot soiul de dejectii politice. Toate au un sfarsit. Nimic nu ramane nerasplatit pe lumea asta. Daca Ghimpu insista pe procurer de import, alta zeama de peste avea sa fie. Poate…Acum toata tara este impanzita de lichele pd-iste car, ca hingherii, isi fac de cap.

 5. Lupul

  Da c]ă Plahotniuc a uzurpat puterea în stat nu-i nimic rău? Porcăria
  cu Șor oare nu-i treaba lui Plahotniuc? Idiotul carierist Dodon oare
  nu Plahotniuc l-a adus cele 5 % care nu-i ajungea? Da ținiți-vă vouă
  realitatea lui Plahotniuc, cumpărațilot!

 6. Academic

  Oare nu Plahotniuc a uzurpat puterea în stat? Oare pe carieristul idiot
  Dodon nu Plahotniuc l-a adus, dându-i cele 5 % de voturi care au făcut
  difirența? Bâlciul ăsta tâmpit cu hoțul Șor, oare nu Plahotniuc îl
  regizează? De ce după ce-a furat peste un miliard de dolari hoțul Șor
  se află încă în libertate și înfulecă cârnăciori tot din banii furați?
  Nu de aceia că s-a împărțit serios din banii furați cu pârțul Plahotniuc?
  Eu nu accept realitatea voastră cu osanale despre banditul Plahotniuc!

 7. Lupul

  Mult stimată Dnă Maria Ciobanu! Ca întotdeauna ai mare dreptate
  în toate pe care ne spui. Ai un singur mic neajuns. Nu le placi trolilor
  ticăloși ai lui Plahotniuc. Dar Dumnezeu să-ți deie sănătate, că cu
  derbedeii ăștea s-a trece!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *