Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Departe de ochii presei și…

Departe de ochii presei și cu discurs regizat. Cum a votat Plahotniuc și ce a spus despre „mâinile” pe care nu vrea ca „să nimerească Moldova”

Liderul PDM, Vladimir Plahotniuc, și-a exercitat dreptul la vot alături de fiul său, la secția de votare situată la câțiva pași de reședința sa de pe strada Bulgară din centrul capitalei. Acesta nu a anunțat presa despre ora la care a mers să voteze, respectiv, nu a fost abordat cu întrebări, așa cum s-a întâmplat în cazul altor candidați și lideri de formațiuni politice. Din imaginile video publicate de PDM denotă că Plahotniuc a fost însoțit doar de presa de partid, iar mesajul pe care l-a transmis cetățenilor este unul trunchiat.

După ce a atribuit PDM-ului mai multe reușite, Vladimir Plahotniuc a criticat partidele de opoziție și a îndemnat cetățenii să voteze formațiunea pe care o conduce.

„Am votat pentru ca Moldova să nu mai nimerească pe mâinile partidelor de opoziție, incompetente, care vor să vină la guvernare, să stopeze indemnizațiile și ajutoarele,  să micșoreze salariile și pensiile, să închidă din nou școlile cum au făcut-o anterior și să arunce în general țara  în haos și sărăcie”, a declarat Plahotniuc.

Urmăriți live pe ZdG toate evenimentele din ziua alegerilor parlamentare:

LIVE/ Moldova alege Parlamentul. Primii alegători aduși în mod organizat

Accesați harta interactivă pentru a vedea toate circumscripțiile uninominale deschise în țară și peste hotare, adresele secțiilor de votare și a găsi informații despre toți candidații care aspiră la un mandat de parlamentar.

Foto: privesc.eu