Delegația lui Dodon a mers la sediul PAS. Aceștia au primit drept răspuns ”Dosarul lui Dodon”

“Tocmai ne-a vizitat delegația micului plagiator Dodon. Aceștia au refuzat să semneze Contractul social cu cetățenii lansat de Maia Sandu pe 5 octombrie, din care s-au inspirat pentru hârtiuța de azi”, a anunțat PAS de curând.

“Precizăm că Maia Sandu și echipa PAS nu vor face coaliție nici cu Dodon, nici cu șeful acestuia, Plahotniuc. Drept răspuns, echipa PAS le-a înmânat ”Dosarul lui Dodon”, care conține ultimele investigații din presă cu privire la îmbogățirea frauduloasă și ilegalitățile comise de acesta”, se mai menționează în sursă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. slava

  Maia este o lașă? de ce nu a ieșit ea să spună direct, că nu semnează? de ce a trimis emisari, sau a fugit???

 2. Iulian Andrei

  Deci dacă cu adevărat duc o luptă pentru binele cetățenilor după cum zic de ce nu cedează unul și să semeneze contractul altuia. Interesele personale mai presus de tot.

 3. ivan cel groaznic

  Se pun prea multe intrebari … de ce fakut, sau nu facut aia sau ailalta …
  CE ? faceti konkret, ka sa nu iasa Dodon ?!!!
  Sigur, prin neluare de pozitsie, vreti sa murim ku toti in Gulaguri !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *