Decizia luată de PPEM-ul lui Iurie Leancă

Ieri, 1 aprilie 2017, a avut loc ședința Consiliului Național (CN) lărgit al Partidului Popular European din Moldova (PPEM), la care au fost prezenți majoritatea membrilor CN și reprezentate practic toate organizațiile teritoriale ale partidului, anunță Iurie Leancă, președintele formațiunii. 

Acesta precizează că după ce a făcut o prezentare, au avut loc dezbateri deschise privind evoluțiile politice în activitatea de partid, în special după ultimele alegeri prezidențiale. „Președinții organizațiilor teritoriale au prezentat viziunea lor asupra liniilor directorii de care trebuie să se conducă partidul în perioada următoare. Toți participanții au căzut de acord că este nevoie de o mobilizare a structurilor de partid, atât la nivel central, cât și local, pentru a promova o poziție activă și consolidată în procesele social-politice din țară. Consiliul Național a decis să convoace la 27 mai 2017 Congresul Extraordinar al PPEM”, anunță Leancă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. ivancelgroaznic

    Partidele incep activitatea de reorganizare, de curatsenie shi ordine de primavara, ka tot so inkalzit afara. Shi PD, shi aku PPEM, , dar problema ar fi sa se faka ceva pentru binele alegatorilor, nu pentru fatsada kum se fache de obichei la noi, ku multa pompa shi sforaiala.
    e timpul sa mai vedem shi rezultate de la cei aleshi ! Asha kum se deputatsi din Romania tsin cont de alegatori lor, ashe ar trebui shi ai noshtri sa dea sokoteala la ce fak !

  2. Traian

    Ce ar putea sa se schimbe pe 27 mai? Hoti sunt peste tot, in toate partidele. Ca sa-i excluda, nu e nevoie de un congres extraordinar. Sa vedem ce se intampla pana atunci in partid, ca mai e suficient timp pentru reforma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *