Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Decis! CFM are, în sfârșit,…

Decis! CFM are, în sfârșit, un șef

În urma concursului organizat de către Consiliul de Administrație a întreprinderii Calea Ferată, candidatul care a obținut cel mai mare punctaj la proba de interviu a fost Vladimir Cebotari, viceministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor.

Vasile Botnari, ministrul Transporturilor, a semnat ordinul de numire în funcție a lui Vladimir Cebotari în funcția de director la „Calea Ferată” și l-a prezentat colectivului.

„Vreau să-i urez succes lui Vladimir Cebotari, în care am încrederea că va fi un director priceput, datorită experienţei sale bogate în domeniu şi va promova rapid reforma în domeniul feroviar, astfel ca să avem o întreprindere modernă, viabilă, care să presteze servicii calitative cetăţenilor”, a declarat Vasile Botnari.

Amintim că în luna august 2014, concursul pentru ocuparea funcției de șef al CFM a fost câștigat de Eugen Baleca, fostul director al SA„Franzeluța”, însă, ordinul de numire a acestuia în funcție nu a fost semnat de Vasile Botnari timp de câteva luni. Astfel, la începutul lunii martie curent, Eugen Baleca a refuzat să mai ocupe această funcție, fapt care a dus l aorganizarea unui nou concurs de selectarea a candidatului la funcția de șef al CFM.