Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Decesul lui Butmalai, ajuns în…

Decesul lui Butmalai, ajuns în „punct mort”

Anchetarea cazului deputatului PLDM Ion Butmalai a ajuns în „punct mort”, susține avocata Ana Ursachi.

După aporoape un an de la moartea deputatului Ion Butmalai, dosarul acestuia nu a avansat deloc. Ana Ursachi, avocata familiei Butmalai, susține că tergiversarea este făcută pentru a ascunde probele ce ar fi arătat că, de fapt, Ion Butmalai ar fi fost omorât. „Nu a fost găsită nicio amprentă pe armă. Nici urme de palme, nici amprente ale degetelor. Este tabloul clasic al unei crime perfecte, atunci când arma este curăţată…”, adaugă avocata.

Totodată, aceasta susține că în toată această perioadă au fost schimbați trei procurori. „Nici măcar cei de la procuratură nu știu cine se ocupă, la acest moment, de acest caz”, a subliniat aceasta.

Amintim că familia Butmalai și avocatul Ana Ursachi neagă faptul că Ion Butmalai s-ar fi sinucis din cauza depresiei. Ei susțin că deputatul putea fi ucis din cauza unei informații secrete pe care plănuia să o facă publică. Menționăm că fostul deputat a fost găsit mort pe 9 decembrie curent. Corpului neînsufleţit al acestuia a fost descoperit de către soția sa în garajul de lângă locuința din Cahul.