Decalaj semnificativ! Numărul protestatarilor, potrivit Ministerului de Interne

Potrivit datelor Ministerului Afacerilor Interne, către ora 14:30, la acțiunea de protest organizată de opoziția parlementară și extraparlamentară, s-au înregistrat  aproximativ 16 mii de persoane, care s-au aflat stabil în Piața Marii Adunări Naționale, în timp ce în flux au fost înregistrați circa 20 de mii de protestatari.

Ministerul Afacerilor Interne a mai informat că la acțiunea de protest comună desfășurată de către Platforma Civică „Demnitate și Adevăr”, Partidul politic ,,Partidul Nostru” și Partidul Politic ,,Partidul Socialiștilor din Republica Moldova”, incidente majore nu au fost înregistrate.

„Ordinea publică este asigurată de subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne, în conformitate cu prevederile cadrului legislativ-normativ în vigoare.”, informează MAI.

Menționăm că organizatorii au anunțat că la protest participă  peste 100 de mii de manifestanți.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. tarasov ion

    In alta parte am vazut de cifra de 11000,dar de la 15-20000 pana la 100000 este o mare diferenta,dar ce reprezinta 20000 sau 100000 fata de 3 milioane,nu mare lucru,dar de ce Piata da un ultimatum joi si nu vineri sau sambata,este cam dubios si unde este consiliul de Salvare Nationala,sau asta apare joi,pt,ca Moskova l-a anuntat deja,dar Piata nu are legatura cu Moskova unde au dat de curand o fuga si Dodon si Usatai.oare de ce?Si acum sa vedem ce critici va lua Filip pt,ca se duce la Bucuresti,marti la invitatia primului-ministru Dacian Ciolos,,,,

  2. Anatolie Mereuta

    Conteaza mult si numarul,dar conteaza ideile lansate,dar cum poti sa fii proUE cum zice Nastase si DA si sa te aliezi cu Usatai si cu Dodon care fac naveta la Moskova pt,directive si ajutor necunoscut,dar simtit de mass-media rusa,,numai pt,a da jos guvernul,chiar daca nu a facut nimic,dar este sustinut de PDM si de Plahotniuk,oligarhul criticat de toti,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *