De ce nu a votat Voronin pentru Leancă

Voronin afirmă că nu a votat Guvernul Leancă 2, deoarece coaliţia minoritară PLDM-PDM i-ar fi transmis programul de guvernare cu 24 de ore înaintea şedinţei de astăzi a Legislativului. Totodată liderul PCRM afirmă că a obţinut lista cu miniştrii desemnaţi doar cu câteva ore înaitea deschiderii şedinţei Parlamentului. Întrebat de jurnalişti dacă Partidul Comuniştilor a făcut jocul PDM şi PLDM, care nu au vrut să-l vadă pe Leancă în fruntea Guvernului, Voronin a refuzat să comenteze.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *