Cum arată certificatul de integritate al primarului de Orhei, Ilan Șor

După ce la 9 ianuarie Comisia Electorală Centrală a înregistrat oficial Partidul Șor în competiția electorală pentru alegerile parlamentare, astăzi, 10 ianuarie, pe site-ul CEC au fost publicate și certificatele de integritate ale candidaților la funcția de deputat din partea Partidului Șor.

Deși figurează în raportul Kroll referitor la furtul miliardului și a fost condamnat de prima instanță la 7 ani și 6 luni de închisoare, Ilan Șor a obținut Certificatul de integritate încă la sfârșitul lunii decembrie. Asta pentru că sentința de condamnare pe numele lui Șor nu este definitivă și irevocabilă, dosarul fiind încă la Curtea de Apel Cahul. Emis de Autoritatea Națională de Integritate, prin acest certificat se constată că Ilan Șor nu are averi nejustificate, conflicte de interese, incompatibilități sau restricții pentru a candida la funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova.

Certificatul de integritate este un document oficial care conține informații pentru ultimii 3 ani despre averile nejustificate constatate, conflictele de interese consumate constatate, restricțiile încălcate constatate, incompatibilitățile nesoluționate constatate, limitările încălcate constatate și interdicțiile de a ocupa o funcție publică sau de demnitate publică, care rezultă din actele de constatare ale Autorității Naționale de Integritate (ANI) sau din hotărârile judecătorești rămase definitive.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

5 comentarii

 1. Lelea

  Bomboana de pe coliva ! Nu sunt cuvinte… mi-au ramas numai cele din afara oricarui dictionar.e o sfida a bunului simt strigatoare la cer ! STOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPP !!!!!

 2. Lider Moldovan

  TOT RĂUL ÎN MOLDOVA ÎL FACE RĂUL DIN UMBRĂ P L A H O T N I U K !!!

  Absolut totul în țara captivă R. Moldova se face de Talpa Iadului de Moldova P L A H O T N I U K ! Și judecarea hoțului j**** Ilan Șor, și tergiversarea condamnării hoțului j**** Ilan Șor la Curtea de Apel Cahul, și eliberarea acestei CANALII J******* CRIMINALE ILAN ȘOR certificat de integritate… ABSOLUT TOTUL SE FACE DE TALPA IADULUI P L A H O T N I U K.

  J****** hoț Ilan Șor a fost UNEALTA PRINCIPALĂ la furtul celor 2,9 miliarde de dolari de la poporul moldovenesc, da-n spatele furtului a stat Talpa Iadului de Moldova P L A H O T N I U K. MAJORITATEA BANILOR FURAȚI SE AFLĂ LA TALPA IADULUI DE MOLDOVA P L A H O T N I U K !!!

 3. Raspunderea noastră

  Răul din Moldova este generalizat și se manifestă prin corupție, sărăcie și lipsa curajului de asumare a realității. Vina este așadar a întregii societăți care continuă să acționeze SOVIETIC, dezicându-se în cele din urmă de ea însăși. Iar cum greșelile se plătesc …

 4. Le Justicier

  CÂT DE “COMOD” ESTE PENTRU MOLDOVENI?

  Da! FOARTE “COMOD”? Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk a uzurpat mai întâi Justiția. Apoi, folosindu-se de Justiția UZURPATĂ a capturat Parlamentul. Folosindu-se de Parlamentul CAPTURAT și-a pus Guvern de Buzunar. De asemenea, folosindu-se de Justiția UZURPATĂ a Capturat Primăria capitalei
  și apoi ÎNTREAGA Republică. INVALIDAREA mandatului Primarului General ales de chișinăuieni Andrei Năstase face parte din aceiași capturare a STATULUI prin folosirea justiției UZURPATE.

  J****** HOȚ Ilan Șor a furat de la POPORUL MOLDOVENESC 40 MILIARDE DE LEI. J****** HOȚ Ilan Șor n-a stat nici o zi la închisoare și n-a întors STATULUI MOLDOVENESC nici un leu din suma furată. Acum j****** HOȚ Ilan Șor a primit CERTIFICAT DE INTEGRITATE de la STATUL CAPTURAT de Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk și se pregătește să devie Deputat în Parlament. În mod sigur că pentru
  tergiversările interminabile a Dosarului Șor în Justiția UZURPATĂ de Talpa Iadului de Moldova Plahotnik j****** HOȚ a trebuit să-i plătească serios STĂPÂNULUI ei.

  Și după toate acestea noi ne putem considera FIINȚE UMANE, spunând că cică, “vina este așadar a întregii societăți”? Adică Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk FACE (UZURPEAZĂ, CAPTUREAZĂ), HOȚUL j**** Ilan Șor FACE (FURĂ), iar MOLDOVEANUL TRAGE și vinovată este ÎNTREAGA SOCIETATE, adică POPORUL
  MOLDOVENESC? FOARTE COMOD pentru Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk și j****** HOȚ Ilan Șor. Acum în prag de alegeri este timpul să ne întrebăm, cât de “comod” este și pentru noi, URMAȘII lui Ștefan cel Mare și Sfânt.

 5. ivancelgroaznic

  Cum sa arate, decit complet fals. Minciuni, minciuni si acte false, pe bani furati de la oameni Moldovei. Ca e plin actu de … “nu se metioneaza”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *