Cu cine s-au întâlnit şi ce au discutat deputații socialiști la Moscova

În cadrul vizitei la Moscova, cei 35 de deputați socialiști s-a întâlnit cu două fracțiuni parlamentare din Duma de Stat a Federației Ruse – „Edinaia Rossia” și „Spravedlivaia Rossia”. În cadrul întrevederii socialiștii și parlamentarii ruși au discutat despre cooperarea dintre partide, dar și despre relațiile dintre R. Moldova și Federația Rusă.

În cadrul vizitei la Moscova cei 35 de deputaţi PSRM au avut întrevederi cu vicepreședintele Dumei de Stat al Adunării Federale, membrul Consiliului Suprem al partidului politic „Edinaia Rossia”, copreședintele Grupului interparlamentar de prietenie Moldova-Rusia, Piotr Tolstoi, de asemenea și cu vicepreședintele Dumei de Stat din partea partidului „Spravedlivaia Rossia”, Olga Epifanova.

„Am discutat despre diferite subiecte ce țin de cooperarea interparlamentară și dintre fracțiuni, de asemenea, situația actuală a relațiilor moldo-ruse. Am confirmat importanța dezvoltării cooperării în diferite domenii dar și importanța dialogului dintre președinții țărilor noastre.” a scris pe pagina sa de Facebook președintele PSRM, Zinaida Greceanîi.

Totodată Greceanîi a precizat că în anul 2017, între partidul rus „Edinaia Rossia” și PSRM a fost semnat Acordul privind cooperarea dintre partide.

Președinta fracțiunii PSRM, Zinaida Greceanîi, susține că deputații socialiști au mers la Moscova la invitația conducerii Dumei de Stat a Federației Ruse, iar astfel de vizite nu sunt organizate pentru prima dată.

Foto: socialistii.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    “35 de deputați socialiști” O incaput in avion ? Cine o platit asta deplasare? Tot norodu, ca astia sa faca zhoping pe la GUM, pentru Paste. Ce cooperare poate afi, cind vorba vine de subordonare in marea masa, asa cum so dus aistea la raport de garda … !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *