Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Cu ce se laudă Pavel…

Cu ce se laudă Pavel Filip după 100 de zile de mandat?

Astăzi se împlinesc 100 de zile de la învestirea Guvernului Filip. În acest sens, Pavel Filip a prezentat raportul de activitate, unde a vorbit despre reușitele pe care le-a obținut Guvernul condus de către el.

„Vrem să redobândim încrederea oamenilor. Guvernul își propune să vină cu noi practici de lucru și să schimbe mentalitatea. Lumea s-a săturat de scandal, de dezordine, de prefăcătorie și populism. Obiectivul meu este să conduc un Guvern al stabilității… În R. Moldova este promovat stereotipul unei țări captive, dar priviți la cei care susțin acest lucru. De 25 de ani Moldova este captivă de o părere care nu o lasă să evolueze. Acest Guvern a ajuns la conducere într-o perioadă de criză, dar a reușit să aducă țara la stabilitate”, s-a lăudat premierul.

Întrebat de câte ori s-a consultat, în această perioadă, cu omul de afaceri Vlad Plahotniuc, premierul a răspuns: „Suntem un Guvern responsabil și trăim cu problemele cetățenilor. Sigur că mă consult și cu colegii din Partidul Democrat, unde Vlad Plahotniuc este prim-vicepreședintele PDM”.

Amintim că, la 20 ianuarie, curent, Parlamentul a dat vot de încredere Guvernului condus de democratul Pavel Filip. Ceremonia de depunere a jurământului de către noul Guvern a avut loc aproape de miezul nopții. Evenimentul a avut loc în mare secret și cu măsuri de securitate sporite.