(VIDEO) Constantin Codreanu: „Primăria este un prim-pas, urmează alegerile parlamentare”

Constantin Codreanu, candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la fotoliul de primar al capitalei, este gata să renunțe la funcția de deputat în Parlamentul României pentru a deveni primar al mun. Chișinău, deoarece „nu este un om motivat de funcții, ci de un ideal”. Totodată, recunoaște că Primăria este un prim-pas, după care urmează alegerile parlamentare din toamnă, care „sunt la fel de importante”.

Despre cum crede că va reuși Constantin Codreanu să obțină susținerea consilierilor locali din Primărie și ce atitudine va avea față de electoratul care se declară împotriva unionismului, aflați în filmulețul de mai jos.

Constantin Codreanu are 37 de ani. Din decembrie 2016, acesta ocupă fotoliul de parlamentar în Camera Deputaților a Legislativului de la Bucureși, fiind ales deputat în circumscriptia electorală pentru cetatenii români cu domiciliul în afara tarii, pe listele Partidului Mișcarea Populară.

Citiți și: (doc) Din Parlamentul României, în fotoliul de primar al Chișinăului. CV-ul și averea oficială a candidatului PUN 

Ziarul de Gardă a lansat campionatul de Ping-Pong cu cei 12 candidați la funcția de primar al mun. Chișinău. Șapte dintre ei au dat curs invitației: Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal (PL), Victor Strătilă, candidatul Partidului Verde Ecologist, Alexandru Roșco, candidatul Partidului „Casa Noastră-Moldova”, Andrei Năstase, candidatul PPDA, Constantin Codreanu, candidatul Partidului Unității Naționale (PUN), Alexandra Can, candidata Partidului Național Liberal (PNL) și Maxim Braila, candidatul Partidului Popular din R. Moldova.

Urmăriți Ziarul de Gardă pentru a vedea cum au răspuns ceilalți candidați la întrebările ZdG.

La 20 mai, concurenții vor lupta pentru mandatul de un an în funcția de primar general al capitalei.

Urmăriți și: (video) Când au mințit ultima dată și ce (nu) știu despre Chișinău candidații la fotoliul de primar


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

  1. Reporter

    Da, nu, ăsta lucrează pentru ideal. Cel mai probabil, că nici nu știe că lucrează pentru Plahotniuk! Țuica o s-o beie Băsescu singur! Poate, că cu Șalaru?

  2. Lider Moldovan

    MULT PREA TÂNĂR PENTRU PRIMAR GENERAL!

    Tânărul Constantin Codreanu înainte de a deveni primar general al municipiului Chișinău trebue să se stagieze la raidera Silvia Radu. Ar fi foarte potrivit, ca câțiva ani să puie sugative pe sigiliul primarului interimar Silvia Radu. După ce va căpăta oarecare experiență de activitate în Primărie, abea atunci am putea vorbi despre o candidatură de luat în seamă din partea dlui Constantin Codreanu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *