Congresul Partidului Acțiune și Solidaritate. Cine devine noul președinte?

Duminică, 10 septembrie 2017, are loc congresul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), condus de Maia Sandu. În cadrul acestuia se va alege noua conducere a partidului, inclusiv președintele.

PAS a fost fondat la 15 mai 2016, atunci, când a avut loc și primul congres. Maia Sandu a fost aleasă preşedintă a formațiunii, iar Liliana Nicolăescu-Onofrei şi Sergiu Musteaţă au fost aleşi în funcţiile de vice-preşedinţi. Igor Grosu, un alt fost adjunct al Maie Sandu de la Educație a fost ales secretar general.

Evenimentul a început la ora 11.00.

Update: 13.30. Maia Sandu, președinta actuală a PAS este singurul candidat pentru funcția de președinte al formațiunii pentru un nou mandat.

 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *