Condițiile secrete care ar putea zdruncina APME

După discuțiile cu șeful statului, legate de desemnarea unui premier, PCRM nu a dezvăluit poziția sa referitoare la perspectiva votării lui Iurie Leancă, în calitate de premier produs de PLDM și susținut de PDM. Atât șefa fracțiunii parlamentare a PCRM, Violeta Ivanov, cât și deputatul Oleg Reidman au lăsat să se înțeleagă că „PCRM are anumite condiţii pentru PLDM şi PDM ca să voteze candidatul propus la funcţia de premier”.

Reidman susține că negocierile cu PLDM și PDM nu au fost finalizate și că în discuțiile de până acum, purtate cu PLDM și PDM, comuniștii au condiționat anumite lucruri.
„PCRM a venit cu poziţii clare. Am condiţionat careva chestiuni, inclusiv și familiile celor pe care îi putem vota, pe care îi putem susţine. Partenerii noștri cunosc foarte bine condiţiile”, a declarat pentru presă Violeta Ivanov.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *