CNI fără actualizări

De mai mult de lună, pe pagina web a Comisiei Naţionale de Integritate (CNI) nu a mai apărut nici o informaţie actualizată.

Contactaţi de ZdG, reprezentanți ai CNI au spus că persoana responsabilă de publicarea informaţiei este în concediu de maternitate. În acelaşi timp, responsabila din cadrul departamentului Resurse Umane şi Documentare, nu a putut explica de ce persoana respectivă nu a fost înlocuită, invocând motivul că e prima zi după cursuri de formare.

Amintim că pe site-ul cni.md ultima informaţie a fost postată pe 8 octombrie 2015.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *