Circumscripția nr. 40, Cimișlia: deputatul Dumitru Diacov, devansat de candidatul socialiștilor. Judecătoarea Domnica Manole – pe locul trei

După prelucrarea a 21,28% din procesele verbale din circumscripția nr. 40 (or. Cimișlia) lider în preferințele alegătorilor este Piotr Pușcari, reprezentantul Partidului Socialiștilor.

Următorul clasat este deputatul democrat Dumitru Diacov, care acumulează 25,63% din sufragii, și de fosta judecătoare Domnica manole, candidata Blocului ACUM.

Radiografie electorală: Totul despre candidații din circumscripția nr. 40

Rezultate preliminare după prelucrarea a 21,28% din procesele verbale (2591 de voturi) din circumscripția nr. 40:
Piotr Pușcari (PSRM) – 40,72%
Dumitru Diacov (PDM) – 25,63%
Domnica Manole (ACUM) – 11,46%

UPDATE
Rezultate preliminare după prelucrarea a 48,94% din procesele verbale (8 368 de voturi) din circumscripția nr. 40:

Piotr Pușcari (PSRM) – 28,61%
Dumitru Diacov (PDM) – 30,92%
Domnica Manole (ACUM) – 18,44%

Urmăriți harta interactivă de pe Ziarul de Gardă pentru a vizualiza cine sunt candidații care au câștigat în circumscripțiile uninominale.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *