Cine este noul vicedirector al Serviciului de Informații și Securitate

La propunerea directorului Serviciului de Informații Securitate (SIS), Vasile Botnari, deputații au numit astăzi un nou vicedirector al instituției. Este vorba de Alexandru Esaulenco, care va exercita în continuare funcția de director adjunct al SIS.

Anterior, Alexandru Esaulenco a îndeplinit funcția de șef al Direcției contrainformații militare din cadrul SIS.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *