Cine este noul director al Serviciului Fiscal de Stat

Serviul Fiscal de Stat are un nou director după ce Serghei Puşcuţa a fost numit ministru al Finanţelor în Guvernul Chicu. Este vorba de Ludmila Botnari, care a ocupat până în prezent funcția de director adjunct interimar în cadrul Serviciului Fiscal de Stat.

Potrivit CV-lui său, Ludmila Botnari are o experienţă de 25 în administrarea fiscală. Înainte de a ocupa fotoliul de director adjunct interimar al Serviciului Fiscal de Stat, Botnari a exercitat timp de aproape patru ani funcţia de şef al direcției generale a marilor contribuabili a Inspectoratului Fiscal Principal de Stat. În 2013, aceasta a fost şi şefă al Inspectoratului Fiscal de Stat pe raionul Ialoveni. Anterior, aceasta a deţinut şi funcţia de prim-șef adjunct al Inspectoratului Fiscal de Stat pe mun. Chișinău.

Într-un comunicat de presă emis de Serviciul Fiscal de Stat, Ludmila Botnari a a dat asigurări că instituţia va continua realizarea proiectelor și a mulțumit pentru încrederea acordată.

Anterior, funcția de șef al Serviciului Fiscal de Stat a fost ocupată de Serghei Pușcuța, actualul ministru al Finanțelor în Cabinetul Chicu. Guvernul condus de Ion Chicu a fost învestit pe 14 noiembrie cu votul a 62 de deputați în Parlament.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *