Cine este judecătoarea care a decis să o excludă pe candidata lui Șor din cursa electorală

Judecătoarea Natalia Mămăligă a decis excluderea candidatei Reghina Apostolova din cursa electorală pentru funcția de primar a mun. Chișinău. Asta după ce reprezentanții Partidului Unității Naționale s-au adresat în instanța de judecată, susținând că Reghina Apostolova ar fi finanțată din bani proveniți din străinătate, iar soția primarului, interpreta Jasmin, ar îndemna cetățenii să o voteze pe Apostolova, ceea ce contravine prevederilor legale privind agitația electorală. 

Printr-un Decret al Președintelui R. Moldova nr. 1539-VII din 24 aprilie 2015, Natalia Mămăligă este numită, pe un termen de cinci ani, în funcția de judecător la Judecătoria Chișinău, sectorul Centru.

Conform magistrat.md,  timp de patru ani (2000-2004) Natalia Mămăligă a fost specialist coordonator al secției juridice și cadre, Departamentul construcții, locuințe și amenajare a Primăriei mun. Chișinău. Tot atunc, ea a lucrat ca lector asistent prin cumul, Catedra Științe Judridice a Academiei de Admisistrare Publică de pe lîngă Președintele RM. În perioada 2004 – 2007 a ocupat funcția de specialist principal al secției juridice și cadre a Direcției genarale locativ-comunale și amenajare a Consiliului mun. Chișinău, iar în anii 2007 – 2015 a fost asistent Judiciar în cadrul Curții Supreme de Justiție.

Potrivit declarației de venituri și interese personale pentru anul 2017, Natalia Mămăligă indică un salariu de 76 de mii de lei. Magistrata susține că pe parcursul anului trecut a obținut un venit de peste jumătate de milion de lei de la vânzarea apartamentului și indemnizații de 81.361 de lei de la Casa Națională de Asigurări Sociale. Soțul său a contribuit la bugetul familiei cu un salariu de 116.102 de lei și în același an a primit o donație de 160.000 de lei. Anul trecut, la cumetrie, familia Mămăligă ar fi obținut peste 5 mii de euro. Familia Mămăligă are un apartament cu o suprafață de 97.7 m.p. și două automobile: un Mercedes 207D, fabricat în anul 1988 și cumpărat în 2001 cu 10.000 de lei; precum și un Volkswagen Passat, fabricat în anul 2008 și cumpărat în 2013 cu 145.000 de lei.

Mai multe detalii despre acest caz citiți aici: Candidata lui Șor a fost exclusă din cursa electorală


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

 1. Reporter

  ȘANSĂ UNICĂ PENTRU JUDECĂTOAREA NATALIA MĂMĂLIGĂ

  Acum judecătoarea Natalia Mămăligă, care a decis să o excludă pe candidata lui Șor din cursa electorală, chiar a pus-o pe mămăligă! Asupra ei se vă năpusti toată mânia stăpânului justiției moldovenești, oligarhul atotputenic Plaholtniuk!

  Pe de altă parte Dna judecătoare Natalia Mămăligă are șansa unică să devină eroină și ceară dosarul Șor de la Curtea de Apel Cahul și săi deie escrocului 19 de închisoare cu regim sever, cum s-a cerut inițial, încât escrocul Ilan Șor să umple pantalonii acolo pe loc în fața judecății!

 2. Circ, nimic altceva! Ca sa arate ca Mafia de la guvernare este obiectiva. Manipulare, inducere in eroare si propaganda plahotniucista de adormit vigilenta “gloatei”, poate si a Occidentului. Vezi Doamne, Plahatniuc cu pufuSOR pe botiSOR n-are nimic cu holopul sau SHOR.

 3. Traian Harașosfetiuc

  NEPĂSAREA LA MOLDOVENI SAU NU, EI ȘI CE?

  “Buneii ți-au murit de foame, uciși de bolșevici, care organizase la noi foametea!” Nu, ei și ce? Da-n schimb acum o ducem cu toții bine în colhoz. Mai furăm noi, câte ceva de pe câmp, da oricum de foame nu murim!

  Vampirul Silvia Radu și-a făcut averea de zeci de milioane pe seama noastră cu Union Fenosa, timp de ani 15 ani, mărind nejustificat tarifele la energie electrică. Nu, ei și ce? Da-n schimb, acum ai văzut acum, cum face ordine la Primărie? Cum strigă de-i bagă-n boale pe toți? Și asta-i numai începutul! Ai să vezi cum o să-i fugărească de acolo pe toți corupții!

  Păi, bine, bre! Dar merge vorba despre tâmpenia asta lacomă, care a folost șansa de a comduce cu monopoliștii, datorită cunoașterii limbii spaniole și a furat la maximum? A furat pentru stăpânii monopoliști, ca aceștea să fie mulțumiți de ea și a furat și pentru sine. Ai văzut ce avere de mai multe zeci de milioane de lei și-a făcut? Câte case are? Câte firme imobiliare și câte firme agricole are? Și toate acestea pe seamă spinărilor noastre gheboase!

  Escrocul evreu Ilan Șor a furat 2,9 miliarde de dolari de la noi, de la popor și acum regimul Plahotniuc ni i-a pus în cârcă tot nouă, ca datorie publică! Nu, ei și ce? Că de plătit, vor plăti europenii din granturi. Noi cum am fost cu fundurile goale, așa și vom rămâne!

  Păi, da escrocul Ilan Șor furat de la popor suma enormă de 2,9 miliarde de dolari și până acum n-a întors nici un leu și n-a stat nici o zi la închisoare? Ei și ce? Dacă bietul evreu o să stea la închisoare o să te simți mai bine? Da lasă-l să se bucure de viață săracul, că cât au avut ei de suferit de-a lungul istoriei. Lasă-l să se bucure de copii, de soție, de colaboratoare, că noi bani vom mai face, sănătoși să fim!

  Da, oligarhul fățarnic și viclean Plahotniuk și-a luat lui 2 miliarde de dolari din cele 2,9 miliarde furate de escroc, asigurându-i acestuia protecția! Nu ei și ce? Ilancik ne mai dă și nouă niște cârnăciori “na șaru”, ne îndulcește viața cu câte o turtă dulce, ne organizează câte un “kobzon” grandios. Facem rost de-o “butâlkă” din “plastmas” cu tulburel din gologanii noștri și “ne jizni, a malina!”

  Da oligarhul ăsta uzurpator, fățarnic și viclean, Plahotniuk, a capturat justiția, apoi
  folosind-o “na polnoi katușke” a capturat Parlamentul. Apoi și-a făcut guvern de buzunar și și-a asigurat viitorul regimului său autocrat prin schimbarea sistemului de vot! Nu, ei și ce? Că eu nu privesc Prime TV și parcă mi-i mai ușor. Poate că copii noștri vor pune mâna pe furci și ciomege și s-or lămuri cu oligarhul fățarnic. Noi suntem prea bătrâni și chinuiți de tulburel pentru mai salva ceva!

 4. Eminovici

  interesanta presad e buzunar avem…cind merge vorba de un rus rusul rusul rusul..dar pe shor niciiodata nu lau facut EVREU,, kumea trebuie sa stie cine sunt evreii, mai ales ca al 2 nume a lor este hotii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *