Chirtoacă îl „întâmpină” pe Usatîi: „cât de cinic, agentul Rusiei intră în RM, prin România”

Liderul PL, Dorin Chirtoacă, susține că Federația Rusă ar profita de „debarcarea regimului Plahotniuc” și ar încerca „treptat” să ducă R. Moldova „sub regimul lui Putin”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, politicianul admite că „Rusia, deja l-a trimis pe Usatîi sa consolideze stânga pro-rusă, cu Dodon sau în locul lui”.

Chirtoacă critică „fuga” lui Renato Usatîi din țară după ce a fost pus sub urmărire penală și afirmă el nu a fugit, chiar dacă „Plahotniuc mi-a fabricat și mie dosare penale”.

„Nu am avut și nu am nimic de ascuns și nici la zile de naștere, Plahotniuc nu m-a frecventat, la Usatîi, în schimb, a fost”, scrie politicianul.

Reacția lui Dorin Chirtoacă vine la scurt timp după ce președintele PN, Renato Usatîi a revenit în R. Moldova. Liderul PN a fost reținut imediat ce a trecut frontiera, pe motiv că există două mandate de arestare pe numele acestuia.

„Guvernul Sandu, prezentați toată informația care ține de acuzațiile aduse lui Usatîi, precum și toți ceilalți, prezentați probe etc. Arătați societății cu adevărat cum stau lucrurile cu acest personaj: de la vagoanele luate de la CFM și date în chirie prin Rusia, până la Gorbunțov etc.
Cât de cinic, agentul Rusiei intră în RM, prin România”, scrie Chirtoacă pe Facebook.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *