Chirtoacă face „acte de caritate”

Dorin Chirtoacă, candidatul la funcția de primar al capitalei a anunțat că va dona o sumă însemnată de bani copiilor unui orfelinat din Strășeni.

„Am decis că pentru turul doi să nu punem panouri publicitare noi. Le vom păstra pe cele care le-am avut pentru primul tur de scrutin. În schimb, din economia făcută vom face o donație copiilor de la orfelinatul din Strășeni care după balul de absolvire ajung pe drumuri. Pentru a nu fi acuzați că facem populism și pomeni electorale, anunțăm că donația va fi făcută după alegeri, indiferent de rezultatul acestora”, a scris Dorin Chirtoacă pe o rețea de socializare.

Totodată, candidatul la funcția de primar al capitalei a ținut să menționeze că prin această acțiune de binefacere nu intenționează să influențeze decizia alegătorilor, pentru că acei copii din orfelinat nu au împlinit nici măcar vârsta de 18 ani.

Potrivit estimărilor făcute de Chirtoacă, suma donată va fi de 200 000 de lei. „Banii vor fi repartizați în mod egal pentru fiecare absolvent”, a explicat acesta.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *