Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Chirtoacă comentează presupusa listă a…

Chirtoacă comentează presupusa listă a liberalilor care ar putea fi înaintați pentru blocul electoral ACUM

Dorin Chirtoacă, liderul PL, nu confirmă și nici nu infirmă lista apărută recent în spațiul public care include numele liberalilor care ar fi propuși de partid pentru competiția internă în cadrul blocului electoral ACUM, format de Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr şi Partidul Acţiune şi Solidaritate. 

„PL nu confirmă, dar nici nu infirmă ceea ce a apărut „pe surse” în presă. În același timp, PL comunică că toți candidații: PL, PLDM, PAS și PPDA sunt din partea blocului ACUM. PL, din câte cunoaște, în cadrul blocului nu s-a luat o decizie în sensul publicării numelor candidaților. Pentru alte informații, rugăm să fie contactați cei care răspund de relația cu presa din partea fondatorilor ACUM”, scrie Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Reacția vine la scurt timp după ce Tribuna.md, cu trimitere la surse, a publicat lista persoanelor din partea PL care ar urma să intre în competiția internă în cadrul blocului electoral ACUM: preşedintele PL, Dorin Chirtoacă, fosta  şefă de la „Apă-Canal”, Veronica Herţa, fosta ministră a Educaţiei, Corina Fusu, fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu, fostul vicepremier, Mihai Moldovanu, Dumitru Jelescu şi Ion Purice.

Blocul electoral ACUM a fost înregistrat la CEC pe 21 decembrie.