Chirtoacă a votat la parlamentare pentru un proiect despre care susține că va fi realizat în următorii zece ani

Președintele PL, Dorin Chirtoacă, a declarat după ieșirea din secția de votare că așteaptă de la aceste alegeri ca să fie pus capăt „dezmățului și dictaturii care s-a instaurant în R. Moldova” și că prin votul său a pus temelia unirii cu România, care ar urma să fie realizată în următorii zece ani.

„Am votat pentru a pune temelia unirii și pentru a construi unirea și România mare în următorii zece ani, iar pe toți cetățenii Chișinăului și ai R. Moldova, precum și pe cei de peste hotare îi îndemn să iasă la vot și să participe la aceste alegeri astfel cum consideră de cuviință, dar să participe la vot”, a declarat liderul liberalilor.

„Așteptarea mea este să punem capăt la dezmățul și dictatura care s-a instaurat în R. Moldova, respectiv să o luăm de la capăt, să construim pas cu pas democrația, libertatea, prosperitatea și unirea”, a răspuns acesta, întrebat despre așteptările de la acest scrutin.

Urmăriți live pe ZdG toate evenimentele din ziua alegerilor parlamentare:

LIVE/ Moldova alege Parlamentul. Secțiile de vot au fost deschise


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *