Chiril Gaburici s-a întâlnit cu Pirkka Tapiola

Premierul Chiril Gaburici şi Pirkka Tapiola, şeful Delegaţiei UE la Chişinău, au avut o întrevedere în cadrul căreia au discutat priorităţile agendei europene a R. Moldova şi proiectele care urmează să fie puse în aplicare.

Șeful Delegaţiei Uniunii Europene l-a felicitat pe Chiril Gaburici cu prilejul învestirii în funcţie. De asemnea, diplomatul european a menţionat că Uniunea Europeană va continua să sprijine reformele-cheie, care urmează să fie realizate de Guvernul R. Moldova, menite să contribuie la modernizarea şi avansarea R. Moldova în parcursul său european.

Părţile au convenit să continue cooperarea în baza Agendei de Asociere RM-UE, iar pe termen scurt şi mediu, accentul principal să fie acordat reformei justiţiei, combaterii corupţiei, consolidării sectorului financiar-bancar, reformării administraţiei publice, dezvoltării economice şi atragerii investiţiilor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *