Cei șase polițiști, demiși pentru că au anunţat public că susțin Guvernul Sandu, au fost restabiliți în funcție

Cei şase poliţişti ai Direcţiei nr.6 a Inspectoratului Naţional de Investigaţii, care au fost demiși după ce și-au anunțat susținerea pentru Guvernul Sandu, au fost restabiliți în funcție prin ordinul noului sef al Inspectoratului General al Poliţiei (IGP), Gheorghe Balan.

Potrivit unui comunicat al IGP, ordinul din 12 iunie 2019 al lui Alexandru Pânzari, prin care cei şase angajați INI au fost demişi, a fost anulat.

La 11 iunie, câțiva polițiști au anunțat că se vor subordona noului șef al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Balan, numit în funcție de ministrul de Interne din Guvernul Sandu, Andrei Năstase.

La data de 12 iunie, angajații au reclamat că sunt supuși unor percheziţii. Ulterior au anunţat că au fost suspendați din funcție.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *