Ce spune Valeriu Streleț despre Maia Sandu

„Maia Sandu este un redutabil economist care a lucrat inclusiv la oficiul Băncii Mondiale din Chișinău, a lucrat într-o funcție destul de înaltă la Fondul Monetar Internațional. Cred că dânsa cunoaște foarte bine toate elementele de gestiune financiară, control, supraveghere, politici monetare”, a menționat premierul Valeriu Streleț, în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

Prim-ministul Valeriu Streleț afirmă că dacă Maia Sandu ar ajunge la șefia Băncii Naționale a Moldovei ar fi un bun Guvernator. „Eu cred că dânsa cunoaște foarte bine toate elementele de gestiune financiară, sistem bancar, control, supraveghere, politici monetare, tot ce trebuie să cunoască un bun Guvernator”, a subliniat premierul.

Întrebat ce părere are la declarația Maiei Sandu că ar putea să candideze la funcția de președinte a R. Moldova, Valeriu Streleț a spus că nu a auzit această afirmație. Amintim că în cadrul emisiunii Interpol de la TV7, Maia Sandu a afirmat că ar putea candida la funcția de șef al statului, în cazul în care acesta ar fi ales prin vot direct de către popor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *