Ce spune Anatol Șalaru despre eventuala sa plecare din PL

Recent, în mai multe materiale de presă s-a scris despre faptul că  Anatol Șalaru, ministru al Apărării și prim-vicepreședinte Partidului Liberal (PL) ar putea părăsi PL cu intenția de a forma un alt partid, pentru că ar fi supărat pe Mihai Ghimpu.

Contactat de ZdG, Șalaru a precizat că NU intenționează să părăsească Partidul Liberal. “Nici nu mi-a apărut în gând așa ceva”, a spus prim-vicepreședintele PL. 

Întrebat dacă  consideră că Ghimpu trebuie să demisioneze din funcția de președinte al PL după rezultatul slab înregistrat în primul tur de prezidențiale, Șalaru a răspuns că “asta-i problema internă a PL. Asta o să discutăm la Congres, la consiliul central și acolo o să decidem”. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Simion

    Un fost prim-ministru mi-a spus ca primul decret a lui Dodoloaie va fi Mazilirea lui Salaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *