Ce discută deputații astăzi, la ședința Parlamentului

Ședința Parlamentului a început la ora 10:00. La întrunire sunt prezenți 96 de deputați din cei 101.

În cadrul ședinței, deputații urmează să discute 29 de subiecte. Totodată, aleșii poporului urmează să ratifice Acordul de finanțare dintre Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea realizării Proiectului de îmbunătățire a eficienței sectorului de alimentare centralizată cu energie termică.

De asemenea, pe ordinea de zi figurează și proiectul legii pentru modificarea și completarea Legii cu privire la activitatea farmaceutică, dar și proiectul hotărârii pentru aprobarea bugetului Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică pe anul 2015.

Ordinea de zi a ședinței Parlamentului de joi, 30 iulie 2015


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *