Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ce a publicat Dodon pe…

Ce a publicat Dodon pe Facebook în timp ce deputații dezbăteau moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu

În timp ce în Parlament era examinată moțiunea de cenzură depusă de către socialiști împotriva Guvernului Sandu, pe pagina de Facebook a președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, au fost publicate detalii de la întâlnirea pe care a avut-o cu noul primar general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, care încă nu a renunțat la mandatul său de deputat.

„L-am îndemnat pe Ion Ceban să examineze posibilitatea implementării unor proiecte prezidențiale de infrastructură mari, precum construcția drumului de centură în jurul Chișinăului, reabilitarea drumurilor din capitală etc. Sunt sigur că vom identifica sursele necesare pentru realizarea acestor proiecte”, a scris șeful statului.

Luni, 11 noiembrie, instanța de judecată a validat alegerile locale generale și mandatul de primar al socialistului Ion Ceban. Marți, acesta a mers la Primărie.

Astăzi, deputații decid soarta Guvernului Sandu. Detalii despre ce se întâmplă în Parlament citiți aici:

Guvernul condus de Maia Sandu a fost învestit la 8 iunie curent, după ce PSRM și ACUM au semnat o înțelegere temporară și au format majoritatea parlamentară.