Câte mii de lei a cheltuit PDM pentru ca Lupu să adune 29 000 de semnături

Circa 90 de mii de lei a cheltuit grupul de inițiativă pentru susținerea lui Marian Lupu la funcția de președinte al R. Moldova ca să colecteze cele peste 29 000 de semnături. În raportul privind fluxul mijloacelor bănești prezentat astăzi la Comisia Electorală Centrală (CEC), Partidul Democrat din Moldova a indicat că această sumă a fost donată de deputații Sergiu Sîrbu și Eugeniu Nichiforciuc. Banii au fost cheltuiți pe combustibil, rechizite de birou, ștampile și servicii bancare.

pdm_cec.md

Vedeți aici Raportul prezentat la CEC de PDM

Între 2 și 5 septembrie, grupul de inițiativă a raportat un venit de 90.266,80 lei, obținut din donațiile deputaților PDM, Sergiu Sîrbu (50 000 de lei) și Eugeniu Nichiforciuc (40 000 de lei), dar și a altei persoane fizice, Olga Erhan (266 de lei).

Cea mai mare parte din sumă a fost cheltuită pentru combustibil – 87.500 de lei. Rechizitele de birou, inclusiv ștampilele au costat  2.766,80 lei, iar 396,80 lei au fost plătite pentru servicii bancare.

 

cec

 

 

 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. slava

    Cred ca se cheltuiau mai multe mii daca se intindea procesul de colectare o luna de zile. S-o intrebati pe Maia la urma cat a cheltuit si de unde are bani, ca obraznicii mai cer si donatii de la oameni, banii lui Topa nu le-ajung…

  2. Viorel Eftodii

    Mii interesant ce cheltuieli va indica Nastase, care umbla in Mercedes de citeva milioane prin tara si cauta semnaturi? Sau e si mai interesant de unde ia el bani pentru toate acestea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *