Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Câștigătoarea emisiunii „Vocea României”, premiată…

Câștigătoarea emisiunii „Vocea României”, premiată de președinte

Ana Munteanu, tânăra care a câștigat recent show-ul „Vocea României” de la Pro TV a fost premiată de șeful statului, Igor Dodon, cu diploma de onoare a președintelui R. Moldova. 

„Am avut o întîlnire cu Ana Munteanu, cîștigătoarea celui de-al șaptelea sezon al show-ului „Vocea României. Pentru succesul remarcabil obținut în cadrul acestei competiții a celor mai originale voci și stiluri interpretative, pentru promovarea imaginii R. Moldova în lume, în semn de apreciere a talentului și a efortului depus în perfecționarea acestuia, i-am oferit Anei Munteanu Diploma de Onoare a Președintelui R. Moldova.  Totodată, am asigurat-o de sprijinul meu personal și al Instituției Prezidențiale oricând are nevoie. Menționez că R. Moldova este o țară bogată în talente, care trebuie susținute și promovate. Este obiectivul pe care mi l-am propus și pe care îl urmez cu fidelitate”, a punctat Dodon pe o rețea de socializare.

Pe 16 decembrie 2017, Ana Munteanu din R. Moldova a devenit câștigătoarea ediției din 2017 a concursului Vocea României. Basarabeanca în vârstă de 16 ani a făcut parte din echipa lui Smiley, a luat trofeul „Vocea României” și un premiu în valoare de 100 000 de euro. Este pentru prima dată în istoria concursului de peste Prut când trofeul este câștigat de un concurent originar din R. Moldova.