Care este angajamentul Partidului Democrat votat în Piața Marii Adunări Naționale

Partidul Democrat și-a anunțat angajamentul față de cetățeni în cadrul conceptului „Pro-Moldova”. Acesta a fost votat unanim de mulțimea prezentă în Piața Marii  Adunări Naționale.

 

„Vom susține total orientarea politică „Pentru Moldova” a PDM. Considerăm că este cea mai eficientă abordare strategică.

Vom sprijini în continuare guvernul R. Moldova. Salutăm rezultatele bune în perioada de guvernare, în care cetățenii au beneficiat de majorarea salariilor, pensiilor.

Vom contribui și mai departe la programele de modernizare a Moldovei. În special: „Drumuri bune”, Prima Casă”, „Program de modernizare a Serviciul 112”,  renovarea școlilor și grădinițelor,  programul tichetelor de masă și „Arena Chișinău”.

Vom ajuta guvernarea PDM în menținerea priorităților în educație, infrastructură și solicitarea resurselor .

Vom depune efort pentru implementare Acordului de Asociere UE-RM. Suntem siguri că este cea mai bună soluție pentru bunăstarea moldovenilor.

Vom fi alături de conducerea partidului în selectarea candidaților pentru alegerile parlamentare din 2019.

Vom comunica oamenilor prin toate mijloacele posibile toate faptele PDM. Pentru succesul acestui angajament chemăm toți cetățenii să fie Pro-Moldova și Pro- Partidul Democrat”.

Partidul Democrat a rezervat astăzi, 21 octombrie, Piața Marii Adunări Naționale de la ora 8 dimineața, pâna la 21.00 pentru organizarea și desfășurarea unei întruniri sub formă de manifestație politică în scopul comunicării cu membrii și simpatizanții Partidului Democrat

În contextul manifestației, traficul va fi temporar restricționat pe principalele străzi din capitală, iar transportul public va fi redirecționat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *