Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Candu, despre „gospodăria” lui Chirtoacă…

Candu, despre „gospodăria” lui Chirtoacă și despre persoana pentru care și-a dat astăzi votul

Președintele Parlamentului, tot el vicepreședinte al Partidului Democrat din Moldova, Andrian Candu, a declarat că fostul primar nu a fost un bun gospodar pentru Chișinău, de aceea astăzi a votat pentru o persoană care are posibilitatea, prin cunoștințe și prestație, să costruiască un oraș curat, modern și în care locuitorii să se simtă bine.

Acesta a îndemnat chișinăuienii să se mobilizeze și să participe la exercițiul electoral, deoarece „alegerea nu se face acasă, dar la urnele de vot”.

„Eu am votat pentru un candidat care cred că are posibilitatea, cu cunoștințele sale, prin prestanță să realizeze ceea ce ne dorim noi foarte mult, anume să avem un oraș curat, modern, în care locuitorii orașului Chișinău să se simtă bine și să nu le fie rușine de orașul în care locuiesc. Vrem ca orașul Chișinău care, cu regret, a degradat în ultimii ani să revină la faima sa frumoasă și imaginea frumoasă de un oraș european, un oraș verde, un oraș curat și un oraș în care chiar locuitorii să se bucure. Fiecare dintre noi să ne bucurăm de el, ca infrastructură, curățenie, ca verdeață, ca liniște, ca tot ceea ce ne dorim să avem în orașul în care locuim”, a declarat Andrian Candu la ieșirea din secția de vot.

Întrebat dacă îi place cum arată în prezent orașul Chișinău, Candu a precizat că mai e mult de lucru.

„Cu regret, fostul primar, din mai multe motive probabil, a cam lăsat gospodăria deoparte și este cazul să recuperăm. Sper foarte mult că cel care va fi ales astăzi sau în turul doi să reușească”, a punctat Candu.

Urmăriți aici informații la minut despre alegerile locale

LIVE TEXT: Chișinăul își alege primarul. Cei mai matinali alegători sunt persoanele cu vârsta între 56-70 de ani