Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Când ar putea avea loc…

Când ar putea avea loc următorul protest?

Astăzi, liderul PPDA, Andrei Năstase și lidera PAS, Maia Sandu au susținut o conferință de presă în cadrul căreia au reiterat că nu vor înceta protestele. Astfel, în cazul nerespectării condiției de a primi, câte o oră de emisie în fiecare săptămână la postul public de televiziune, următorul protest ar putea avea loc duminică, la ora 12.00. Sandu a menționat că TRM are timp până vineri pentru a veni cu o decizie în acest sens.

Totuși, Năstase a precizat că protestele nu vor înceta și că se va face totul pentru ca legea privind votul mixt să fie anulată.

„Protestele din R. Moldova nu se vor termina, situația devine tot mai proastă. Revolta în oameni rămâne. Vom face tot ce ne stă în puteri ca această lege (ce ține de votul mixt, n.r.) să fie anulată. Văd că această guvernare nu a înțeles nimic din protestele noastre”, a spus Năstase.

Ieri, protestatari în frunte cu lidera PAS, Maia Sandu și președintele PPDA, Andrei Năstase au solicitat conducerii TRM să ofere opoziției câte o oră de emisie în fiecare săptămână. Conducerea postului național a ignorat însă cerințele protestatarilor, iar ultimii au decis să ofere ultimatum până vineri, 22 septembrie.