Blocul ACUM și-a desemnat candidatul în circumscripția Nisporeni

Ion Terguță rămâne a fi candidatul Blocului ACUM în circumscripția nr. 17 Nisporeni unde la 20 octombrie vor avea loc alegeri parlamentare noi. Decizia de a desemna același candidat comun care a fost promovat la alegerile parlamentare din 24 februarie a fost luată după discuții între Platforma DA şi PAS din Nisporeni, anunță un membru al organizației teritoriale a Blocului ACUM, Dumitru Lazăr.

La alegerile parlamentare din 24 februarie, Ion Terguță a reușit să acumuleze puțin peste cinci mii de voturi, pe când deputat a fost ales fostul lider PDM Vladimir Plahotniuc, care a obținut peste 20 de mii de voturi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *