Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Biografia viitorului premier al R.…

Biografia viitorului premier al R. Moldova

Chiril Gaburici, candidatul pentru funcţia de premier, propus vineri seara de PLDM, s-a născut pe 23 noiembrie 1976 în s. Logăneşti, r-l Hînceşti. Este de profesie economist. Vip Magazin a scris că acesta este primul moldovean din conducerea companiei „Moldcell”, după un şir de manageri străini şi un împătimit al tehnologiilor noi şi maşinilor sportive. În 2012 a plecat la Azercell, Azerbaidjan.

Iată ce spunea acesta anterior pentru VIP Magazin.

Am reuşit până acum să realizez programul minim: am sădit copacul, am săpat fântâna, mi-am construit casa, mi-am găsit o soţie extraordinară, cu care creştem doi feciori dragi… şi… am fost numit în fruntea unei afaceri de milioane la doar 31 ani.

>> În drumul meu profesional sunt ghidat de două lucruri – dorinţa continuă de a învăţa şi competiţia.

>> Filosofia unui şef bun – elaborând strategii şi implementând proiecte grandioase să nu ignori detaliile, să consulţi experţii şi să-ţi asumi responsabilitatea pentru deciziile luate.

>> Compania pe care o conduc trebuie să devină jucătorul numărul 1 în domeniul nostru, deoarece oferă servicii şi produse care asigură locuitorilor Moldovei confort şi un mod modern de viaţă, posedă cel mai calificat şi devotat personal, denotă respect pentru tradiţii şi valorile social-culturale.

>> Îmi pare rău de faptul că ziua are doar 24 ore, insuficiente pentru a munci şi a sta cu familia.

>> Cursul vieţii de astăzi este unul mobil.

>> Pe lângă efectele negative aduse, criza economică mondială a deschis noi perspective şi oportunităţi. Criza a fost un exerciţiu de reevaluare a proceselor de lucru şi găsire a unor metode noi, optime de dezvoltare.

>> Mi-aş dori o afacere similară cu cea pe care o dirijez, în care obţinerea veniturilor să se conjuge cu satisfacţia personală.

>> Un om puternic seamănă cu o stâncă – calm şi cumpătat, măreţ în gândire, aspiraţii înalte, clar în viziuni, trainic şi durabil în decizii, admirat de oameni.

>> Nu-mi place violenţa, agresiunea şi lipsa de obiectivitate a presei de astăzi.

>> Casa mea este cel mai confortabil, cald şi drag loc în care îmi place să revin zi de zi.

>> Iubesc Chişinăul pentru că e foarte confortabil, mic şi mare în acelaşi timp, aglomerat şi cumpătat, verde şi în floare, reprezintă o comunitate unde mai toată lumea se cunoaşte – sentiment care îţi oferă siguranţă şi deschidere.

>> Îmi plac mai toate grădinile publice şi spaţiile verzi din oraş şi Teatrul „Mihai Eminescu”, de care mă leagă foarte multe emoţii trăite în timpul evenimentelor culturale de valoare, susţinute de „Moldcell” cu micul său scuar din preajmă.

>> Dacă aş putea, aş schimba în acest oraş drumurile, circulaţia rutieră pe străzi şi aş crea mai multe terenuri de joacă pentru copii.

>> Capitala îţi permite să fii mereu în centrul celor mai importante şi actuale evenimente – politice, sportive, culturale şi de divertisment. Chişinăul seamănă tot mai mult cu o capitală europeană, dar mai este nevoie de efort, de investiţii serioase în propria imagine.

foto: vipmagazin.md